Product was successfully added to your shopping cart.

Apartmani Beograd centar

Apartmani u centru Beograda

Samo srce prestonice je deo grada u kom najbolje možete osetiti čari Beograda. Izabrati apartman samom centru grada znači biti na korak od najlepših znamenitosti, najaktuelnijih događanja i nezaboravnog provoda. Šetnja prelepim mostovima pruža vam fantastičan pogled na reke, velelepna zdanja i predivne krovove Beograda.

Obilaskom Kalemegdanske tvrđave saznaćete najinteresantnije detalje o istoriji Beograda, uživaćete u razgledanju tvrđave, vojnog muzeja, obilasku crkava i pogledu na ušće Save u Dunav. Ukoliko se odlučite za apartman u centru grada bićete nadomak Knez Mihailove ulice, najpoznatije i najživahnije ulice u Beogradu. Imaćete priliku da uživate u primamljivim beogradskim izlozima, prijatnim uličnim sviračima i zanimljivim manifestacijama.

U blizini se nalazi i Skadarlija, boemska četvrt u kojoj ćete osetiti specifičan duh tradicije. Brojna pozorišta, bioskopi i muzeji smešteni su u srcu prestonice i garantuju lep provod, nova saznanja i nezaboravne uspomene. Odličan gradski prevoz pruža vam vezu sa svim delovima grada, kao i mogućnost obilaska i nešto udaljenijih delova prestonice. Nakon obilaska predivnih delova Beograda, možete se opustiti i uživati u nekom od naših apartmana koji se nalaze u samom centru grada: Kališ, Centar, Leonardo, Nušić, Singidunum Palas, Trg, Beli, Cvet, Dositej, Kona, Moskva, Rafaelo, Singidunum Urban, Skaj, Divan, King, Milar, Oaza, Singidunum Parlament, Žuti, Bjanka, Jazz, Konak, Most, Singidunum Hilandar, Skadarlija Lux, Roki, Dorćol, Kocka, Mond, Parlament, Singidunum Studio i Ina.