Product was successfully added to your shopping cart.

Apartmani klinički centar

Predstavljamo vam ponudu apartmana u blizini kliničkog centra

Kombinacija medicine i turizma je relativno nov tip turizma, ali uprkos tome beleži visoke stope rasta. Odlazak ljudi u druge države ili gradove sa ciljem primanja medicinskih tretmana postaje globalni trend. Pružanje široke palete sofisticiranih i visokokvalifikovanih medicinskih usluga stranim državljanima postaje biznis i proširuje se i širom Srbije.
Odlučujući faktor u odabiru destinacije za lečenje, osim cene, svakako je standard medicinskih usluga, visoka stručnost i opremljenost bolnica, ali i atraktivnost lokacije u turističkom smislu. Jedna od referentnih ustanova zdravstva u kojoj domaće stanovništvo i inostrani turisti mogu dobiti visokospecijalizovanu dijagnostiku, lečenje i konsultativne specijalističke i subspecijalističke preglede je Klinički centar Srbije. 

U dugoj tradiciji ove ustanove, urađeno je mnogo na unapređenju zdravlja i primeni novih tehnologija, novih medicinskih procedura u dijagnostici i lečenju, stoga svi potencijalni pacijenti mogu očekivati savremeni i efikasan vid lečenja. Nakon željnog pregleda, konsultacije ili zahvata na Kliničkom centru, možete odsesti u jednom od naših potpuno opremljenih i luksuznih apartmana koji se nalaze u blizini.

Apartmani klinički centar: Skver, Deligradska, Slavija Zen, Marina, Kruna, Moderna, Aleksandar, Tesla 1, Tesla 2, Tesla 3, Tesla 4, Tesla 5, Orhideja, Panorama, Rojal, Prota, Domanluk, Hram, Idea, Bulevar, Metropol, Neptun. Druga specijalizovana ustanova koja garantuje najkvalitetnije zdravstvene usluge vašoj deci, jeste Univerzitetska dečija klinika Tiršova. Zahvaljujući iskustvu, stručnom kadru, timskom radu, ali pre svega potpunoj predanosti i posvećenosti ova klinika obezbeđuje visok stepen lečenja i zdravstvene nege. Modernizacijom, usavršavanjem, edukacijom i proširenjem dosadašnje saradnje sa inostranim centrima Tiršova svakog dana teži unapređenju usluga. Tokom neophodnih pregleda u klinici u Tiršovoj, možete odsesti zajedno sa svojom decom u nekom od komfornih i potpuno opremljenih apartmana u blizini klinike: Zora, Panorama, Ok, Tesla 5, Prota, Bulevar, Siti.