Product was successfully added to your shopping cart.

Apartmani Novi Beograd

Apartmani Novi Beograd su pravi izbor za sve ljubitelje prirode, dugih šetnji, razgledanja prelepih pejzaža.

Smešten na levoj obali Save, Novi Beograd je pravi izbor za sve ljubitelje prirode, dugih šetnji, razgledanja prelepih pejzaža i druženja na prelepim splavovima. Ukoliko izaberete apartman u Novom Beogradu imaćete priliku da uživate u čarima modernog i urbanog naselja. Prelepe zgrade, poslovni i tržni centri krase ovaj deo grada. Duga šetališta i prelepi parkovi prava su oaza za uživanje.

Blizina reke doprinosi posebnoj dozi opuštanja i mira, a mnoštvo lepo uređenih splavova omogućava vam prijatna druženja. Najpoznatiji deo naselja Novi Beograd u kome ćete sigurno uživati je Ušće, smešten odmah uz ušće Save u Dunav. Ova oblast nije naseljena, ali je krase prelepe zelene površine na kojima se često održavaju popularni događaji poput koncerata, festivala, trka i sličnih manifstacija. Gradski i kulturni objekti u ovom delu grada poput Palate Srbije, Muzeja savremene umetnosti, Poslovnog centra Ušće, tržnog centra Ušće i Parka prijateljstva vredni su vaše pažnje i obilaska.

Apartman u Novom Beogradu vam omogućava da brzo i lako stigneete do svih, malo udaljenijih delova grada zahvaljujući odličnom gradskom prevozu i mogućnosti iznajmljivanja taksi prevoza u svakom delu ovog naselja. Nakon uživanja u novobeogradskim prirodnim lepotama i kulturnim dešavanjima, opuštanje možete nastaviti u nekom od naših apartmana koji se nalaze u Novom Beogradu: Perper, Belvil, Stefan, Vero, Klara, Evropa, Krin.