Product was successfully added to your shopping cart.

Apartmani sa parkingom

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj apartmana sa parkingom i time izbeći konstantnu i ponekad mučnu potragu za pronalaskom najboljeg mesta za parkiranje svog automobila. 

Turistima koji dolaze u Beograd, posebno iz udaljenijih krajeva zemlje ili Evrope, osim dobre turističke ponude, komfornog i potpuno opremljenog smeštaja, vrlo je bitna mogućnost parkinga u okviru apartmana. U našoj ponudi možete pronaći veliki broj apartmana sa parkingom i time izbeći konstantnu i ponekad mučnu potragu za pronalaskom najboljeg mesta za parkiranje svog automobila. U zavisnosti od karakteristika apartmana, kapaciteta i cene možete izabrati smeštaj sa parkingom koji ulazi u cenu apartmana kao i apartman koji ima mogućnost parkinga, ali uz doplatu.

Apartmani sa parkingom koji je uključen u cenu su: Singidunum Urban, Skver, Slavija Zen, Taš, Orhideja, Rojal, Prota, Lavanda, Vardar, Krin, Domaluks, Zlatar, Tref, Vivo, Vožd, Vuk, Zora, Bullevar, Alas, Marmelo, Neptun, Marina Apartmani sa parkingom uz doplatu su: Bulevar, Singidunum Parlament, Aleks, Rafaelo, Tesla 1, Tesla 2, Tesla 3, Tesla 4, Kruna, Singidunum Urban, Tesla 5, Aleksandar, Singidunum Palas, Tesla 3, Moderna.