Product was successfully added to your shopping cart.

Apartmani Slavija

Slavija je jedan od glavnih gradskih orjentira, značajno saobraćajno čvorište, ali i urbanistički potencijalno vrlo jaka celina. Trg Dimitrija Tucovića, poznatiji kao Trg Slavija, obuhvata prostor između ulica Kralja Milana, Beogradske, Mekenzijeve, Svetosavske, Bulevara oslobođenja, Deligradske i Nemanjine.

Apartmani na Slaviji su odlična pozicija za obilazak Beograda. Od Slavije vas deli petnaestak minuta hoda do centra grada i prelepih kafića, barova, restorana i kafana. Samo desetak minuta šetnje u suprotnom pravcu vodi vas do Hrama Svetog Save i Karađorđevog parka, najznačajnih obeležja Vračara.

Dok boravite u apartmanu na Slaviji možete posetiti dve najznačajnije kulturne ustanove u ovom delu grada: pozorište Slavija i kulturni centar Akademija 28. Pozorište Slavija specifičnog duha i originalne pozorišne koncepcije koja unosi posebnu boju u pozorišni život glavnog grada. Ukoliko ste ljubitelj savremene domaće dramske produkcije ili žandrovski različitiih repertoara, pozorište Slavija je pravo mesto za vas. Akademija 28, posebnog kulturnog i umetničkog programskog segmenta nudi specifičan pozorišni, muzički i likovni program u kome će svako pronaći nešto za sebe.

Slavija je jedna od najprometnijih lokacija u Beogradu i jedno od retkih mesta na kome prolaze sve tri vrste javnog prevoza: tramvaji, trolejbusi, gradski autobusi. Drumski kružni tok prometa grana se u osam ulica koje nastavljaju prema drugim delovima grada.

Apartmani u blizini Slavije: Rojal, Deligradska, Domaluks, Skver, Marina, Slavija Zen