Kafane

Product was successfully added to your shopping cart.

DRUGA KUĆA

Kafana Druga kuća se nalazi u Nušićevoj ulici, u samom centru grada, blizu čuvenih Terazija i Trga Republike. Od sezone 2013/2014, nalazi se na ovoj lokaciji, u prostranom ambijentu koji raspolaže kapacitetom od 300 mesta, znatno većem od prethodnog.
Detaljnije

FENJER

Kafana Fenjer se nalazi blizu Brankovog mosta, u Karađorđevoj ulici, na mestu gde se nekada nalazio klub Promaja.
Detaljnije

ONA MOJA KAFANA

Smeštena u srcu Beograda, na opštini Vračar, Ona moja kafana je kultno mesto za ljubitelje kafanskog života, a istovremeno modernog Beograda.
Detaljnije

GRADSKA KAFANA

Gradska kafana se nalazi na Novom Beogradu, iza hotela Hajat.  Odlično je mesto za sve one koji žele da u domaćoj, boemskoj atmosferi, uživaju skockani sa društvom i prave slike koje će ih sutra prisećati na divne trenutke koje su zajedno proveli
Detaljnije

STARA PESMA

Kafana Stara pesma je loicrana na Beogradskom sajmu, između Home centra i naplatne rampe za sajam. Nekada se na tom mestu nalazio restoran, a sada se ovde čuje kafanska pesma do ranih jutarnjih časova.
Detaljnije

TARAPANA

Kafana Tarapana je prostor sa kapacitetom od 600 ljudi i predstavlja jednu od najvećih i najpoznatijih beogradskih kafana, iako ne tako duge istorije.
Detaljnije

STARO BURENCE

Kafana Staro Burence je jedna od najstarijih kafana na Gardošu koja je godinama unazad prepoznatljiva po dobrom provodu i kvalitetu muzike.
Detaljnije

ŠTIKLA I BURENCE

Kafana Štikla i Burence nalazi se u srcu Vračara. Kafana radi i danju i noću. Preko dana u kafani Štikla i Burence možete probati najbolje specijalitete nacionalne kuhinje u prelepom ambijentu uređenom u etno stilu.
Detaljnije

GRADSKA KAFANA TRG

Gradska kafana Trg se nalazi u samom centru Beograda, na mestu nekadašnje Kafanice Trg i odlična je lokacija za sve one koji ne žele kolima da dolaze.
Detaljnije

KONOBA AKUSTIK

Konoba Akustik je ugostiteljski brend poznat širom Srbije i Crne Gore, a popularan je i u ostalim zemljama u regionu.
Detaljnije