Gradska kafana Trg se nalazi u samom centru Beograda, na mestu nekadašnje Kafanice Trg i odlična je lokacija za sve one koji ne žele kolima da dolaze. Prostire se na dva nivoa. Na spratu se nalazi i galerija sa koje se pruža pogled na celu kafanu. Veliki lusteri, drveni stolovi sa kariranim stolnjacima, drvene klupe, barski stolovi i veliki šank čine enterijer Gradske kafane Trg. Kapacitet prostora jeste 400 mesta i spada u jednu od najvećih beogradskih kafana. Najsavremenije ozvučenje i rasveta upotpunjuju kompletan utisak o ovom mestu.
Vrlo niske cene su privukle studente i mlađu ekipu koja je počela da izlazi i doprinosi vrhunskom provodu svojom energijom. Gradska kafana Trg nudi sjajan noćni provod sredom, petkom i subotom kada goste zabavljaju ozvučeni tamburaši. Ovo je idealno mesto za studentske proslave, diplomiranja, proslave devojačkih i momačkih večeri i mnoga druga slavlja.
Kafana Kafanica Trg je veoma popularno mesto za izlazak i kroz nju je prošao zaista veliki broj ljudi, a statistika kaže da taj broj prelazi 30 hiljada. Uz dobru muziku, igru i pesmu, uživanje i provod su Vam u ovoj kafani zagarantovani.

Adresa: Trg Republike 5, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/62 34 34 33

Radno vreme: 22:00h - 03:30h