Kafana Druga kuća se nalazi u Nušićevoj ulici, u samom centru grada, blizu čuvenih Terazija i Trga Republike. Od sezone 2013/2014, nalazi se na ovoj lokaciji, u prostranom ambijentu koji raspolaže kapacitetom od 300 mesta, znatno većem od prethodnog.
Naziv ‘Druga kuća’ dat je ovoj kafani sa namerom da ona to gostima i postane. Domaćini kafane Druga kuća više su nego srećni i zadovoljni kad vide da se osećate prijatno i slobodno u ambijentu uređenom upravo u cilju izazivanja takvog osećaja kod gostiju. Domaćinski ambijent i uvek dobro raspoloženje osoblja i gostiju učiniće da makar na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju.
Ujedno i etno restoran, kafana Druga kuća, ima bogatu listu domaćih specijaliteta koji će zagolicati Vaša čula. Riblji program, domaći specijaliteti sa roštilja i nezaobilazne pite, su neka od jela koje možete probati. Uz živu starogradsku muziku, koja Vas u našoj kafani očekuje vikendom, zagarantovan Vam je dobar provod.
Prostor etno restorana Druga kuća, na teritoriji opštine Stari grad, savršen je za slavlja, u krugu Vaših najbližih prijatelja i članova porodice.

Adresa: Nušićeva 27, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/11 3515 415 066/940 1817

Radno vreme: 22:00h - 04:00h