Kafana Fenjer se nalazi blizu Brankovog mosta, u Karađorđevoj ulici, na mestu gde se nekada nalazio klub Promaja. Autentičnost ove kafane je vrlo izražena, pa ćete zato videti konobare odevene kao braća Daltoni (Pera, Žika i Laza), šankere kao Šerife, što će Vam približiti duh Divljeg Zapada. Svake večeri se organizuje izbor za najveseliju devojku, gde pobednica dobija himnu kafane, besplatnu turu pića za celo društvo za njenim stolom, kao i besplatno šišanje, feniranje i manikir, što je još jedan od razloga zašto se sve devojke u kafani Fenjer opuste i provedu kao nikad ranije.
Enterijer tipično kafanski – karirani stolnjaci i drveni nameštaj, daje na toplini i domaćinskoj atmosferi. Kafana Fenjer je mesto gde uživaju i stari i mladi, svako pronalazi sebe u nekom delu oaze provoda i opuštenosti koju daje kafana Fenjer. Što se muzike tiče, pop i folk muzika se slušaju, a čuveni tamburaši kad zabavljaju, dovode atmosferu kao i raspoloženje gostiju do usijanja.
Pristupačne cene i radno vreme koje nema limit (jedini limit je dok poslednji gost ne napusti kafanu) su jedni od razloga zašto treba posetiti ovu kafanu. U kom god raspoloženju došli u kafanu Fenjer, jedno je sigurno: izaći ćete bolje raspoloženi i sa više pozitivne energije nego kad ste u nju ulazili! Vesela atmosfera i gosti koji pevaju i igraju i doprinose istoj će Vas poneti da im se pridružite i uživate!

Adresa: Karađorđeva 8a, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/62 34 34 33

Radno vreme: 21:00h -kad ode poslednji gost