Kafana Stara pesma je loicrana na Beogradskom sajmu, između Home centra i naplatne rampe za sajam. Nekada se na tom mestu nalazio restoran, a sada se ovde čuje kafanska pesma do ranih jutarnjih časova.
2012. godine je počela sa radom i malo posle otvaranja stekla veliku popularnost. Jedna je od najcenjenijih kafana ovog tipa u Beogradu, gde gostuju zvezde narodne muzike i dolaze svi ljubitelji nacionalnog šmeka i nacionalnih hitova. Enterijer je kafanski - cigla i drvo dominiraju, što doprinosi toplini ambijenta. Ovu kafanu uglavnom posećuju nešto stariji gosti, tako da nema mnogo mlađe populacije.
Kafana Stara Pesma poseduje veliku binu, šank i kamin, koji zajedno ovoj kafani daju poseban autentični pečat. Za sedenje, gostima su na raspolaganju mali, srednji i veliki stolovi, ali i burad – svako ima pravo na izbor komfora koji njemu odgovara. Iako Kafana Stara Pesma često nudi zabavu uz poznate ličnosti iz sveta muzike, treba napomenuti da su cene pića izuzetno niske. Vrhunska atmosfera, kvalitetna muzika, niske cene i uvek nasmejano osbolje, garancija su za nezaboravan noćni provod.

Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 12, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/63 112 32 60

Veb sajt: http://kafanastarapesma.rs/

Radno vreme: 22:00h - 03:00h