Kafana Staro Burence je jedna od najstarijih kafana na Gardošu koja je godinama unazad prepoznatljiva po dobrom provodu i kvalitetu muzike. Pored duge boemske tradicije, popularnosti kafane Staro Burence doprinosi komforan i prijatan ambijent, bogato meze, povoljne cene pića, pozitivna atmosfera, kao i ljubazno osoblje koje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.
Enterijer uređen u kombinaciji kamena, cigle i drveta, stvara izuzetno prijatan ambijent, a neutralne boje doprinose opuštanju. Centralno mesto zauzima prostrani šank, tako da su svi gosti smešteni oko njega. U zavisnosti od brojnosti društva možete izabrati sedenje na klupicama koje su raspoređene duž cele kafane ili oko stolova. Ali, zahvaljujući odličnoj atmosferi, u ovoj kafani se retko sedi. Kapacitet kafane Staro Burence je 60 ljudi, što čini sve goste i fizički a i metaforički blizu. Veliki izbor domaćih i stranih pića, po više nego pristupačnim cenama je jedan od razloga što se mnogi vraćaju. Posebno treba izdvojiti domaće rakije, kao i bogato meze koje uključuje sir, pršutu i druge đakonije.
Sve ljubitelje dobre kafanske pesme i boemske atmosfere, u kafani Staro Burence očekuje nezaboravni provod tri dana u nedelji: sredom, petkom i subotom. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu muziku.  Pored najboljeg noćnog provoda, kafana Staro Burence organizuje i sve vrste proslava i veselja, po promotivnim cenama.

Adresa: Strma 2, 11 080 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/65 80 95 033

Radno vreme: 22:00h - 04:00h