Kafana Štikla i Burence nalazi se u srcu Vračara. Kafana radi i danju i noću. Preko dana u kafani Štikla i Burence možete probati najbolje specijalitete nacionalne kuhinje u prelepom ambijentu uređenom u etno stilu. Izuzetno ukusna hrana vrunskih kuvara, kao i domaća alkoholna pića su ponos svake kafane, pa i ove.
Tokom večernjih časova, ekipa spremna za provod se okuplja u kafani Štikla i Burence spremna da uz tamburaše ostane do ranih jutarnjih časova. Na zidovima kafane nalaze se slike srpskih velikana, kao ponos Srbije i njene bogate istorije. Pristupačne cene i ljubazno osoblje se podrazumeva u ovoj kafani. Preporučljivo je ranije rezervisati mesto jer je ova kafana vrlo popularna i svi žele da osiguraju sebi i svom društvu zagarantovan provod. Pozitivna energija koja je zaslužna za dobro raspoloženje dolazi da li zbog činjenice da ovde izlaze najlepše devojke, činjenice da je kvalitet vina i rakija odličan ili možda što je ukus specijaliteta kojim nam kuvari mame smešak na licu odličan, pitanje je. Ono što je važno jeste da pozitivne energije nikad ne fali i da je svima koji dođu ovde jako prijtano.
Ukoliko želite, možete organizovati sve vrste proslava, kako privatnih tako i poslovnih u kafani Štikla i Burence, koja prima do 150 gostiju.

Adresa: Đerdapska 20, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/62 34 34 33

Radno vreme: 22:00h - 04:00h