Konoba Akustik je ugostiteljski brend poznat širom Srbije i Crne Gore, a popularan je i u ostalim zemljama u regionu. Jedini poseduju restorane - kafane u 5 različitih gradova (Beograd, Pančevo, Zlatibor, Sutomore, Kotor). U Beogradu, Konoba Akustik se nalazi na opštini Stari Grad, u podnožju Fizičkog fakulteta.
U svakom od ovih gradova, prepoznatljivi su po zvucima tamburaša koji svako veče (od ponedeljka do nedelje) zabavljaju goste i doprinose atmosferi u kojoj sa muzikom tek onda etno duh po kom je rađena Konoba Akustik dobija na značaju. Jedna od retkih kafana koje imaju duh prave srpske kafane, bez modernizovanih detalja i sa ekipom koja izlazi i voli upravo tu stranu ove kafane, pored naravno, dobre atmosfere, tamburaša svake noći, domaće rakije i vina, kao i izvrsnih nacionalnih specijaliteta.
Odlično mesto za strance koji žele da upoznaju sve simbole i karakteristike tradicionalne Srbije i specijalitete iz bivše Jugoslavije. Samo neki od specijaliteta koje možete probati su njegoška pršuta, beranski sir, leskovački roštilj i bakina kuvana jela...

Adresa: Cara Dušana 13, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/64 290 45 39 , 060/476 12 53

Veb sajt:http://www.konobaakustik.rs//

Radno vreme: 07:30h - 01:00h