Klub Cinema se nalazi u centru Beograda, u delu grada koji je poznat po najboljim mestima za noćni provod u gradu. Klub Cinema ima dugu tradiciju i poznat je kao jedan od najurbanijih klubova u Beogradu.
Klub Cinema je ugostio neke od najvećih zvezda Balkana, mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike sa ovih prostora kao i sa prostora bivše Jugoslavije. Muzika koja se pušta i sluša jeste pop i rok. Klub radi 5 dana u nedelji. Prilikom uređenja enterijera najveća pažnja posvećena je osvetljenju koje se nalazi na skoro svakom zidu. Zbog toga ovo mesto odiše posebnim duhom i veoma je originalno. Pored rasvete i ozvučenje u klubu je na zavidnom nivou. Karta pića je veoma raznovrsna i bogata, a pored standardne ponude, posebna pažnja pridaje se koktelima i vrhunskom šampanjcu. Osoblje je vrlo ljubazno i svi su tu sa jednim ciljem – da se Vi dobro provedete i uživate!
Klub Cinema je takođe mesto za stariju ekipu i uglavnom velika većina ima preko 25 godina. Klub je izuzetno posećen, pa je potrebno da se mesto rezerviše nekoliko dana ranije, a naročito sredom, koja predstavlja zaštitni znak kluba. Ko jednom dođe u klub Cinema, dolaziće stalno.

Adresa: Gračanička 18, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/64 947 0000

Veb sajt: http://www.klubcinema.rs/

Radno vreme: 00:00h - 04:00h