Terassa se nalazi na Kalemegdanu, u sklopu Beogradske tvrđave i pošto se nalazi u okviru Beogradske tvrđave, okružena je zelenilom, a stare građevine i delovi tvrđave koji datiraju još iz 1. veka izdižu se sa svih strana i daju interesantan kontrast moderno opremljenom lounge baru i noćnom klubu. Terassa ima neverovatan pogled na reku i na čitav Beograd, i predstavlja miks dnevnog lounge bar-a i noćnog kluba, pa tako do nekih 19h možete sedeti i meditirati uz zvuke deep house-a kao i zalaske sunca, jer čim padne mrak, Terassa se pretvara u noćni klub sa neonskim svetlima na šanku. Posećuju ga pretežno stariji gosti, granica za ulaz u klub je 23 godine.
Uveče se klub Terassa transformiše u noćni klub na otvorenom sa gostovanjima vrhunskih DJ-eva, a žurka traje do čak 4h nakon ponoći. Muzika koja dominira u klubu je raznovrsna, a pretežno se sluša Deep, Funky & Disco House, Progressive House, i Mash Up.
Terassa Lounge Bar kao noćni klub radi tri dana u nedelji: četvrtkom, petkom i subotom. Četvrtak je rezervisan za R’n’B žurku, dok su petak i subota predviđeni za raznovrsnu elektronsku muziku najboljih DJ-eva.

Adresa: Mali Kalemegdan bb, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/62 33 77 66

Radno vreme: 09:00h - 03:00h 

Vikendom: 09:00h - 04:00h