Noćni klub 94, tj. Ninety Four, jedan je od mnogobrojnih modernih i izazovnih splavova. Otvoren je pre 2 godine koji je momentalno postao totalni hit u gradu. Zvuk haus muzike, mnoštvo lepih i zgodnih momaka i devojaka, uvek raspoloženih za žurku i provod. se nalazi na Savskom keju, a ono što svi govore je da ovaj klub očarava na prvi pogled. Vrhunski enterijer podseća na popularne evropske klubove što je jedan od razloga što ga turisti i stranci obožavaju. U modernom prostoru u kojem preovladavaju bele i neonske boje, možete uživati sa velikim društvom – splav je prostran i ima kapaciteta da ugosti čak 500 ljudi. Petak je rezervisan za R’n’B i izazovne outfite devojaka, a subota za deep house i elektro zvuk i opušteniju urbanu ekipu.
Radno vreme jeste 4 sata, ali za to vreme ćete se napuniti dobrom energijom i klabingovanje će vam postati ventil za opuštanje i uživanje, daleko od obaveza i dnevne vreve.
A na sve to, preplanule, zgodne igračice é biti dodatna atrakcija na ovom prelepom splavu, koje će u potpunosti skrenuti Vaše misli.

Adresa: Brodarska bb, 11 070 Novi Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/62 222 119

Veb sajt: http://www.splav94.com/

Radno vreme: 00:00h - 04:00h