Restorani

Product was successfully added to your shopping cart.

MALA FABRIKA UKUSA

Mala fabrika ukusa je restoran koji se nalazi na naizgled neuglednoj lokaciji, na Vračaru, ispod Hrama Sv. Save, na raskrsnici Nebojšine i Braničevske ulice. Ako dolazite kolima, može se desiti da teško nađete mesto za parkiranje.
Detaljnije

TABOR

Restoran Tabor je jedan od zasigurno kultnih beogradskih restorana, takav da predstavlja mesto ukrštanja savremenog i starog Beograda. Mesto je na kom se spajaju različiti svetovi, različiti slojevi društva i različite generacije.
Detaljnije

KUMBARA

U podnožju Avale, na beogradskoj planini, nalazi se restoran Kumbara. Tradicija restorana Kumbara sastoji se u širokoj ponudi nacionalnih jela koja vode poreklo sa juga Srbije kao i mnogih specijaliteta moderne kuhinje što restoran čini I etno I modernim istovremeno.
Detaljnije

Šešir moj

Restoran Šešir moj su novinari i Beograđani proglasili restoranom sa najboljom atmosferom u gradu koja veoma podseća na stari Beograd poznat po svom šarmu i eleganciji.
Detaljnije

Lovac

Na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na opštini Vračar, na samoj granici sa čuvenim kružnim tokom na Slaviji nalazi se restoran Lovac, još od davne 1960. godine.
Detaljnije

Franš

Franš je stecište beogradske elite - najvažnijih gradskih faca, zvezda, umetnika, političara...svih onih koji ’znaju šta valja’. Koliko je luksuza, komfora i ekskluzivnosti – toliko je ušuškanosti, opuštenosti i uživanja u svakom detalju.
Detaljnije

Madera

Madera, jedan od najboljih, ako ne i najbolji restoran u Beogradu. Od davnina je bio dobro poznato mesto svim gradskim boemima, poznatim umetnicima i novinarima.
Detaljnije

Little Bay

Vlasnik ovog restorana, Dragiša Piter Ilić, je započeo karijeru u Londonu, gde 1992. godine i nastaje prvi Little Bay. Istoimeni lanac se sad sastoji iz četiri Little Bay restorana u Londonu i jednog u Beogradu.
Detaljnije

Cantina de Frida

Žar za životom koja je vodila legendarnu meksičku umetnicu Fridu Kalo, bila je inspiracija za ime, enterijer i koncepciju restorana Cantina de Frida.
Detaljnije

Lorenco & Kakalamba

Jedan je od najatraktivnijih i najinteresantnijih restorana u Beogradu. Predstavlja spoj tradicionalne kuhinje centralne Italije, Toskane i specijaliteta južne Srbije, Pirota.
Detaljnije