Franš je stecište beogradske elite - najvažnijih gradskih faca, zvezda, umetnika, političara...svih onih koji ’znaju šta valja’. Koliko je luksuza, komfora i ekskluzivnosti – toliko je ušuškanosti, opuštenosti i uživanja u svakom detalju. Franš je restoran broj 1 u Beogradu, koji slobodno možemo nazvati jednim od simbola Beograda. Mesto za proslave rođendana, sklapanje poslova, romantične ili porodične ručkove i večere - Franš je mesto za svaki događaj, i mesto je na kom taj događaj dolazi do svog punog sjaja.
Naočari svih dioptrija za one koji ne vide dobro, ćebence za ogrnuti u bašti kada duva, mentol bombone na izlasku l ruže za svaku damu, petkom i subotom...pokloni za one koji slave rođendane, ljubazni konobari koji pevaju rođendanske pesme, kišobrani u boji ako napolju pljušti, novine na poklon, jelovnici za dame i gospodu i lagani džez u pozadini za ručak – sve zajedno čine svet u koji ulazite kao gost ekskluzivnog restorana Franš.
Specijaliteti poput pohovanih paprika punjenih sirom, domaćih njoka i najboljih vina, vrućih lepinja iz njihove pekare i kolača iz njihove poslastičarnice, jedan su od razloga što se gosti uvek rado vraćaju, a oni što nisu bili dolaze. Domaćini su legendarni konobari koji paze da sve prođe u najbolje redu tokom čitavog boravka. Daju Vam onaj osećaj da će za Vas uvek biti stola i da ste uvek dobrodošli!

Adresa:  Bulevar oslobođenja 18a, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/65 2641 944 , 381/11 2641 944

Veb sajt: http://www.frans.rs

Radno vreme: 10:00h - 24:00h