U podnožju Avale, na beogradskoj planini, nalazi se restoran Kumbara. Tradicija restorana Kumbara sastoji se u širokoj ponudi nacionalnih jela koja vode poreklo sa juga Srbije kao i mnogih specijaliteta moderne kuhinje što restoran čini I etno I modernim istovremeno. Vrlo simpatično jeste I to što vlasnici s ponosom predstavljaju srpsku kuhinju, pa je tako paprika koja je jedan on neizostavnih sastojaka skoro svih domaćih, nacionalnih jela, dobila svoju bistu. Bronzana bista podignuta pre nekih 10 godina, I dalje daje na šarmu bašti ovog restorana.
Kumbara ima i dugogodišnju tradiciju proizvodnje svojih sopstvenih proizvoda, kao što su juneće mleveno meso, kobasice i dimljeno meso. Takođe, koriste se profesionalnom pristupom obrade namirnica – HACCP standard, kako bi se na najbolji mogući način očuvao i iskoristio maksimum kvaliteta.Kumbara takođe poseduje i svoju pekaru i poslastičarnicu, gde brižno osoblje po specijalno čuvanim recepturama priprema sve pecivo i slatkiše. Legenda restorana je glavni kuvar, Mileta, koji je još u doba Tita, važio za maestralnog šefa I kuvara. O kvalitetu Kumbarine hrane govori činjenica da je po istog tog kuvara Tito više puta slao svoj privatni avion kako bi mu Mileta odneo paket mlevenog mesa na Brione, gde je za Tita lično spremao razne specijalitete. Ostatak Kumbarinog tima predstavljaju edukovani profesionalci koji će Vaš boravak učiniti prijatnim, a bilo koje dešavanje koje odlučite da organizujete u ovom restoranu, ispratiće na najbolji način I postarati se da sve prođe u najboljem redu.
Kumbara pruža mogućnost organizovanja poslovnih prezentacija, promocija, seminara za 285 ljudi. Ima veliku baštu u kojoj se organizuju kokteli i poseduje svoj veliki parking.

Adresa: General Ždanova 36, Avala, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/11 3906 877

Veb sajt: http://kumbara.rs/

Radno vreme: 12:00h - 22:00h