Restoran Šešir moj su novinari i Beograđani proglasili restoranom sa najboljom atmosferom u gradu koja veoma podseća na stari Beograd poznat po svom šarmu i eleganciji. Tokom leta, restoran ćete lako uočiti po brojnim cvetnim lejama koje krase ulaz u restoran, dok je zimi aktuelna njegova zatvorena sala poznata po unikatnoj galeriji slika.
Iako će neki gosti enterijer okarakterisati kao isuviše kitnjast, ipak se moramo složiti da je sve to deo jedinstvenog šarma ovog poznatog beogradskog restorana. Svakodnevni ambijent je obogaćen živom starogradskom muzikom ciganskog orkestra.
Pored dobre atmosfere, restoran je poznat i po odličnim srpskim specijalitetima i jelima sa roštilja poput: leskovačke vešalice, ćevapa i punjenog svinjskog filea. U restoranu Šešir moj ne manjka ni ribljih specijaliteta, dok je dezert potpuno oduševljenje za sve goste. Veoma ukusne lokalne poslastice poput orasnica, tufahija i palačinki su što kažu Englezi ’cherry on the top’ čitavog gastronomskog doživljaja u ovom restoranu. Pored svega toga, konobari će vas obradovati i porcijom sitnih kolača koju restoran poklanja u u znak zahvalnosti.

Adresa: Skadarska 21, Skadarlija, 11 000 Beograd

Kontakt

REZERVACIJE:

Tel.: +381/11 7228 750

Veb sajt: sesirmoj@eunet.rs

Radno vreme: 09:00h - 01:00h